Гай Карлтон

Гай Карлтон

Guy Carleton

Кинокарьера:
Фильмография:
15, 1986 — 2011
Актёр
  1. Камелот (сериал, 2011) (Camelot ... Beseecher)
  2. Тюдоры (сериал, 2007 – 2010) (The Tudors ... Chamberlain)
  3. Джейн Остин (2006) (Becoming Jane ... Coachman)
  4. Клиника (сериал, 2003 – ...) (The Clinic ... Therapist)
  5. Актеры (2002) (The Actors ... Bookseller)
  6. В Америке (2002) (In America ... Man at Fair)
  7. Клуб похитителей (2002) (The Abduction Club ... Butler)
  8. Граф Монте-Кристо (2002) (The Count of Monte Cristo ... Mansion Owner)
  9. Chrono-Perambulator (1999) ( ... Mr. Ashty; короткометражка)
  10. Making Ends Meet (1999) ( ... Phil Daniels)
  11. 35 Aside (1996) ( ... Jovial Teacher; короткометражка)
  12. Godsuit (1993) ( ... Husband X; короткометражка)
  13. Во имя отца (1993) (In the Name of the Father ... Prison Admissions Officer)
  14. Journey to Knock (ТВ, 1991)
  15. Сценарий (сериал, 1986 – 1993) (Screenplay)